Bordi i Diskutimit të Poezisë Bulseye, 21 Prill 2021 Rabu


Parashikimet e lotarisë janë të sakta, parashikimet e lotarisë bullgare

Bordi i Diskutimit të Poezisë Bulseye, 21 Prill 2021 Rabu

Numri i shprehur – Përshëndetje Togglelovers, Kthehuni tek ne me parashikimin e duhur të Bulceye. Ju tashmë jeni njohur me tregun bullgar, apo jo? Sigurisht, sepse ky treg dominohet nga shumë lojtarë indonezianë të lotarisë në net.

Tregu bullgar nuk është i huaj për lojtarët indonezianë. Shumë lojtarë të Indo-Lotarisë nxjerrin numra në treg sepse tregu ndërkombëtar nuk është i organizuar. sigurisht Shoqata Botërore e Lotarisë (WLA) Ata bënë kërkimet e tyre dhe miratuan këtë treg. Kështu që nuk ka nevojë të shqetësohemi më. Ky treg bullgar është i hapur çdo ditë në ora 13:15.

Trego parashikimet e lotarisë bullgare më poshtë pa lojtarë shtesë

Numrat e sotëm të vlerësuar të pishtarëve bullgarë

Koka 64 – 95
Bisht 37 – 84
Këln falas – 2 – 1
4D 2163
Forumi i Poezisë Bulseye, 21 Prill 2021 Rabu

Bordi i Diskutimit të Poezisë Bulseye, 21 Prill 2021 Rabu

Ky është rezultat i rrjedhës së vogël që kemi marrë dhe ne kemi riformuluar veten me formulën e saktë. Nuk mund të themi se do të jetë 100% e saktë sepse është e ndershme në të gjitha tregjet dhe duhet të mendojmë për këtë. Kjo është një ndihmë e vogël që të mund të godisni numrat në një datë të mëvonshme.

Kështu që, Gjithmonë parashikimi më i rëndësishëm në disponimin tuaj Pastaj klikoni pa keqardhje.

Kështu rrjedh parashikimi i Torgel për të gjithë tregjet ekzistuese. Ne e vlerësojmë atë dhe shpresojmë që parashikimet tona t’ju ndihmojnë të rrisni shanset tuaja të suksesit dhe të merrni me vete qindra miliona rupi.

Lajme të tjera interesanteResource url